Despre noi

Firma noastră

Access Data Media Service SRL si-a dezvoltat competente cheie in asigurarea serviciilor  de intretinere a echipamentelor de tehnica de calcul in special a printerelor si in domeniul asigurarii materialelor consumabile. In acest sens si-a dezvoltat o infrastructura de transport si personalul necesar asigurarii serviciilor in oricare oras din tara .

Modul de organizare  si gestionare a activitatilor permite firmei  asigurarea unor timpi de interventie  optimi pentru echipamentele  aflate sub contracte de service (3 – 12ore in orice localitate din tara ) .

Intr-o piata puternic concurentiala pe acest domeniu este de importanta majora relatia cu clientii . Increderea acestora se fundamenteaza pe un cumul de factori ca : profesionalism, promptitudinre ,amabilitate si solicitudinea personalului.

Pentru  realizarea criteriilor de performanta necesare intr-o asemenea piata,firma a acordat o atentie deosebita inbunatatirii permanente a acticvitatii in conformitate cu noile tehnologii  si standarde in domeniu

Principiile companiei

O structura de personal flexibila , abilitati de management a serviciilor in domeniul tehnicii de calcul,  impreuna cu un personal motivat si calificat, a asigurat succesul societatii si exprima valorile pe care le pretuim .

Urmatoarele principii pun baza politicilor , obiectivelor si activitatii noastre :

Fata de clientii  nostri, constituie un obiectiv major al societatii noastre in vederea asigurarii succesului pe termen lung.

Profesionalism si responsabilitate

Angajamentul nostru de a pune la dispozitia clientilor servicii de cea mai buna calitate  este dovedit prin obtinerea certificarii  ISO 9001/2001.Preocuparea noastra privind gestiunea calitatii este permanenta .

Calitatea serviciilor si produselor livrate

Abordarea noastra este orientata spre client , nevoile lui , respectand cerintele pietei si bazindu-ne pe profesionalism , idei novatoare si o politica de preturi competitive..

Orientarea spre client

Pentru a mentine standardele inalte de calitate, cu care clientii nostri sunt obisnuiti ,colaboram doar cu furnizori bine alesi si verificati in timp

Parteneriate strinse cu furnizori de top

Pentru a indeplini sarcinile contractuale si a putea mentine serviciile la nivelul pietei , punem accent deosebuit pe angajatii nostri, orientati permanent spre succes si realizari permanente . De aceea punem accent pe instruirea personalului pentru indepliniurea obiectivelor noastre cit si pentru dezvoltarea unor activitatii adiacente.

Dezvoltarea personalului


Scroll